0
Καλάθι αγορών
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

Κλιματιστικό Skyline SL 9000BTU Inverter R32 A++/Α+++

SKU: SL-9000
Δεν αξιολογήθηκε ακόμη
320,00 €
24h.png
ΠΡΟΣΘΕΤΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Χαρακτηριστικά
Energy Saving: To κλιματιστικό της SKYLINE αποδίδει τα μέγιστα με την μικρότερη κατανάλωση ενέργειας.
Cold Plasma: Στην δύσκολη εποχή του SARS-CoVid19 που ζούμε, η τεχνολογία Cold Plasma αναλαμβάνει την αναβάθμιση της ποιότητας του αέρα μέσω του συνδυασμού ενός υψηλής ποιότητας ιονιστή, και μιας σειράς πολλαπλών φίλτρων αέρα εξουδετερώνοντας το 90% των βακτηριδίων, απομακρύνοντας δυσάρεστες οσμές και χάρη στα αρνητικά ιόντα οξυγόνου χαρίζει μια ιδιαίτερη αίσθηση φρεσκάδας.
iFEEL function: Η νέα τεχνολογία iFEEL με την οποία η εσωτερική μονάδα παρακολουθεί τη θερμοκρασία του χώρου που βρίσκεται το τηλεχειριστήριο και όχι την θερμοκρασία που βρίσκεται η μονάδα. Κατά αυτό τον τρόπο ο χρήστης απολαμβάνει ιδανικές συνθήκες άνεσης όταν έχει το χειριστήριο κοντά του.
LED Display: Η οθόνη τεχνολογίας LED περιλαμβάνει όλες τις ενδείξεις σχετικά με την λειτουργία του κλιματιστικού.
WIFI control (προαιρετικό): Προγραμματίστε το κλιματιστικό από οπού και αν βρίσκεστε χωρίς να είστε στο χώρο.
Auto Defrosting: Μοναδική λειτουργία οπού η μονάδα καταλαβαίνει ποτέ χρειάζεται να εκκινήσει τη διαδικασία της απόψυξης.
Turbo function: Μέσω της λειτουργίας Turbo επιτυγχάνεται η επιθυμητή θερμοκρασία του χρήστη πιο γρήγορα.
Auto Restart: Η διακοπή ρεύματος δεν είναι πια πρόβλημα, καθώς η μονάδα απομνημονεύει τη λειτουργία της συγκεκριμένης χρονικής στιγμής, την οποία συνεχίζει με την επαναφορά του.
Dehumidifying: Λειτουργία αφύγρανσης.
Self-diagnosis: Υψηλή τεχνολογία μέσω της οποίας η μονάδα ανακαλύπτει πιθανές βλάβες και τις παρουσιάζει στην οθόνη LED για την πιο γρήγορη και αποτελεσματικότερη αντιμετώπισή τους.Εγγύηση: Δύο (2) έτη για μηχανικά/ηλεκτρικά μέρη, Πέντε (5) έτη για τον συμπιεστή


 

 

Ρωτήστε μας


Χαρακτήρες που γράφηκαν: