0
Καλάθι αγορών
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

Mitsubishi Electric MSZ/MUZ-EF25VGK Inverter 9.000 BTU Α+++/Α++

SKU: MSZ/MUZ-EF25VG
Δεν αξιολογήθηκε ακόμη
985,00 €
2-3d.png
Χρώμα
Aντλία θερμότητας εξαιρετικά κομψού και ποιοτικού σχεδιασμού, συμπαγής, σε τρεις χρωματισμούς (λευκό, ασημί, μαύρο).
Ταιριάζει σε όλους τους χώρους μοντέρνας αισθητικής.
Συνδυάζεται και με συστήματα multi-split.
Λειτουργίες
Αθόρυβη λειτουργία
Η προηγούμενη ρύθμιση ταχύτητας ανεμιστήρα ‘’Αθόρυβη λειτουργία’’ της Mitsubishi Electric προσφέρει εξαιρετικά αθόρυβη λειτουργία έως και 19dB για τα μοντέλα EF18/22/25 για ψύξη. Αυτό το μοναδικό χαρακτηριστικό καθιστά τη σειρά Kirigamine ZEN ιδανική για χρήση σε κάθε εφαρμογή.
Πιστοποίηση Eurovent
Όλα τα κλιματιστικά της Mitsubishi Electric είναι πιστοποιημένα κατά Eurovent.
Κομψή σειρά που ταιριάζει σε οποιαδήποτε διακόσμηση χώρου
Αεροδυναμικά σχεδιασμένες εσωτερικές μονάδες τοίχου που αναδεικνύουν την τεχνολογική υπεροχή και ποιότητα. Συνδυάζοντας εντυπωσιακά χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, αθόρυβη λειτουργία και ταυτόχρονα ισχυρή απόδοση, οι μονάδες αυτές προσφέρουν βέλτιστη προσαρμογή σε διάφορα εσωτερικά περιβάλλοντα, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα μέγιστη εκμετάλλευση του χώρου και μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας.
Ενεργειακά αποδοτική λειτουργία
Όλα τα μοντέλα της σειράς επιτυγχάνουν μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας και συμβάλλουν στη μείωση την κατανάλωσης σε οικίες , γραφεία και σε διάφορες άλλες εφαρμογές. Προσφέροντας σε ποικιλία αποδόσεων και διατάξεων εγκατάστασης και η ευρεία δυνατότητα εφαρμογής εγγυάται την ικανοποίηση κάθε χρήστη
Χαμηλή ισχύς αναμονής
Οι ηλεκτρικές συσκευές καταναλώνουν ενέργεια και σε κατάσταση αναμονής, όταν δεν είναι πραγματικά σε λειτουργία. Παρόλο που γίνεται μεγάλη προσπάθεια για την μείωση της κατανάλωσης ενέργειας στην πραγματική λειτουργία, η μείωση της ενέργειας που σπαταλάται άσκοπα, είναι επίσης πολύ σημαντική.
Σταθερή απόδοση
Εγγυημένο εύρος λειτουργίας -10°C - +46°C στην ψύξη και -15°C - +24°C στη θέρμανση. Η απόδοση του κλιματιστικού παραμένει σταθερή ακόμα και στις πιο ακραίες εξωτερικές συνθήκες.
Κορυφαίος εξωτερικός και λειτουργικός σχεδιασμός
Η εσωτερική μονάδα του Kirigamine ZEN διατηρεί την εντυπωσιακά λεπτή μορφή της κατά τη λειτουργία. Η μοναδική φυσική αλλαγή που γίνεται αντιληπτή είναι η κίνηση του μεταβλητού πτερυγίου. Έτσι διατηρείται η λεπτή ελκυστική εμφάνιση.
Compact design
Η εσωτερική μονάδα μήκους 88,5εκ. ταιριάζει σε κάθε χώρο χωρίς περιορισμό.
Τεχνικά χαρακτηριστικά 
Εγγύηση: Τρία (3) έτη για μηχανικά/ηλεκτρικά μέρη, Επτά (7) έτη για τον συμπιεστή
**Reddot award 2015 winner**
 

Ρωτήστε μας


Χαρακτήρες που γράφηκαν: