0
Καλάθι αγορών
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

Αντλία Θερμότητας ECON H8A 11,50kw/10,00kw Θέρμανση/Ψύξη Monoblock Μονοφασική

SKU: H8A
Δεν αξιολογήθηκε ακόμη
3415,00 €
48h.png

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Εξοικονόμηση έως και 30%:Με τη χρήση DC Inverter συμπιεστών, κινητήρων ανεμιστήρα DC χωρίς ψήκτρες και PFC μέθοδο ελέγχου, οι μονάδες είναι ικανές να ρυθμίσουν απόλυτα την ισχύ λειτουργίας. Χωρίς έντονες εκκινήσεις και σταματήματα, οι μονάδες λειτουργούν σταθερά με υψηλό βαθμό απόδοσης. Η κατανάλωση ενέργειας σε αυτές τις μονάδες είναι κατά 30% μικρότερη από άλλες αντλίες θερμότητας σταθερών στροφών.

0.5 oC Ακρίβεια Ρύθμισης:Οι μονάδες μπορούν να αλλάξουν τη συχνότητα λειτουργίας των συμπιεστών αυτόματα ανάλογα με τη ζήτηση θέρμανσης ή ψύξης. Όταν η αντλία πιάνει τον στόχο, η μονάδα λειτουργεί με χαμηλότερη συχνότητα, με αποτέλεσμα η ακρίβεια ελέγχου θερμοκρασίας μπορεί να είναι 0.5oC.

Ταχύτητα θέρμανσης/ψύξης:Όταν υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ της πραγματικής και της επιλεγμένης θερμοκρασίας, η μονάδα μπορεί να λειτουργεί με υψηλότερη συχνότητα για να φτάσει γρήγορα την επιθυμητή θερμοκρασία θέρμανσης ή ψύξης, με αποτέλεσμα να δίνεται η δυνατότητα γρήγορης αύξησης ή μείωσης της θερμοκρασίας.

Αντίσταση πυθμένα αντλίας:Στον πυθμένα της αντλίας έχει προστεθεί αντίσταση για την αποφυγή παγώματος των υγροποιήσεων που συσσωρεύονται από τον εναλλάκτη. Μόλις η θερμοκρασία περιβάλλοντος πέσει κάτω από το όριο των 4°C  τότε ενεργοποιείται για την αποφυγή παγοποίησης του κάτω μέρους της αντλίας. Μόλις η θερμοκρασία ανέβει πάνω από 6°C, απενεργοποιείται.

Αντίσταση σιλικόνης για προστασία παγώματος του συμπιεστή:Μια ακόμη καινοτομία των αντλιών θερμότητας ECON είναι η προσθήκη αντίστασης σιλικόνης η οποία περιβάλει το σώμα του συμπιεστή. Αυτή προστατεύει το συμπιεστή από πάγωμα των λιπαντικών του εσωτερικά και εξασφαλίζει ομαλή, σταθερή και ασφαλή  λειτουργία του συμπιεστή σε κάθε συνθήκη.

Έξυπνη απόψυξη:Παραδοσιακή μέθοδος απόψυξης: Η παραδοσιακή μέθοδος απόψυξης είναι με σταθερό χρόνο απόψυξης και θερμοκρασία εκκίνησης. Μόλις η θερμοκρασία περιβάλλοντος φθάσει ή είναι χαμηλότερη από -7°C, η μονάδα θα ξεκινήσει την διαδικασία απόψυξης. Έτσι όταν δεν υπάρχει απαίτηση απόψυξης προκαλείτε σπατάλη ενέργειας, ενώ ταυτόχρονα μειώνετε η απόδοση θέρμανσης. Έξυπνη μέθοδος απόψυξης: Η έξυπνη απόψυξη της σειράς Hero / Hero Plus χρησιμοποιεί την τεχνολογία απόψυξης με ολίσθηση πίεσης για να υπολογιστεί ο ακριβής χρόνος απόψυξης σύμφωνα με την πραγματική θερμοκρασία περιβάλλοντος. Έτσι επιτυγχάνεται εξοικονόμηση ενέργειας και κάνει την αντλία θερμότητας να λειτουργεί με υψηλή αποδοτικότητα.     

Εξαιρετική απόδοση της αντλίας στα υψηλότερα Ευρωπαϊκά Standard:Η σειρά των αντλιών θερμότητας ECON Hero – Hero Plus είναι εναρμονισμένες με τα νέα στάνταρ της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας πετυχαίνοντας τις υψηλότερες αποδόσεις στην αγορά τόσο στην Ενεργειακή σήμανση Α+++ όσο και στον εποχιακό βαθμό απόδοσης ns  που αγγίζει το 148,4%.

Σωληνωτός εναλλάκτης τεχνολογίας TUBE IN SHELL:Ο σωληνωτός εναλλάκτης νερού εξασφαλίζει μακρά διάρκεια ζωής καθώς δεν υπάρχουν ενδιάμεσες κολλήσεις και εκμηδενίζεται η πιθανότητα διαρροής. Μέσο της τεχνολογίας TUBE IN SHELL και των ειδικών πτερυγίων που υπάρχουν στην επιφάνεια του εναλλάκτη, μεγαλώνει η θερμαινόμενη επιφάνειά του και η εναλλαγή της θερμότητας ανάμεσα σε νερό και ψυκτικό μέσο γίνεται αποτελεσματικότερα.

Επώνυμοι συμπιεστές για μεγάλη αξιοπιστία και υψηλή απόδοση.:Οι αντλίες θερμότητας ECON διαθέτουν επώνυμους συμπιεστές, Mitsubishi για τα μοντέλα Hero. Έτσι εξασφαλίζεται μεγάλη αξιοπιστία και υψηλή απόδοση στις δυσμενέστερες συνθήκες εγκατάστασης.

Χειριστήριο με έγχρωμη οθόνη αφής 5 ιντσών:Με τη νέα οθόνη αφής 5 ιντσών η χρήση της αντλίας θερμότητας γίνεται πιο εύκολη καθώς υπάρχει δυνατότητα πολλαπλών ελέγχων λειτουργίας της μονάδας και παραμετροποίηση αυτής ανάλογα με τις απαιτήσεις της εκάστοτε εγκατάστασης. Επίσης με μέγιστη προέκταση καλωδίωσης χειριστηρίου έως 200μέτρα μπορείτε να προεκτείνετε  το χειριστήριο στο χώρο που επιθυμείτε.

 

ΕΓΓΥΗΣΗ

*5 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΜΠΙΕΣΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΗ

** 2 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΡΗ

Ρωτήστε μας


Χαρακτήρες που γράφηκαν: