Τηλεφωνικές παραγγελίες 2310.752.058 & 6981.576.237

                                                            

Το καλάθι σας είναι άδειο.
Το καλάθι σας είναι άδειο.
Clipboard011-150x15099
Clipboard021-150x1509
Clipboard041-150x150
1-3 ημέρες παράδοση
SKU: OP0120090

Uni 8

Email
Ο λέβητας ξύλου UNI 8 είναι μαντεμένιος λέβητας 52 kw. Είναι κατασκευασμένοι για την καύση ξύλου, μπρικέτας και κάρβουνου με την χρήση φυσικής ροής οξυγόνου από βαλβίδα ελέγχου ή με βεντιλατέρ (έκδοση plus) ελεγχόμενο από ηλεκτρονικό εγκέφαλο.
Array
1735,54 €
Τιμή / λ.:
Βαλβίδα ψύξης
Εγκέφαλος & βεντιλατέρ
Περιγραφή  

Περιγραφή

Ο λέβητας ξύλου  UNI 8 είναι μαντεμένιος λέβητας 52 kw. Είναι κατασκευασμένοι για την καύση ξύλου, μπρικέτας και κάρβουνου με την χρήση φυσικής ροής οξυγόνου από βαλβίδα ελέγχου ή με βεντιλατέρ (έκδοση plus) ελεγχόμενο από ηλεκτρονικό εγκέφαλο.

Η σειρά μαντεμένιων λεβήτων uni μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για καύση πέλλετ με αλλαγή της μπροστινής πόρτας και τοποθέτηση καυστήρα πέλλετ OPOP.

 

Ευκολία, απλότητα, οικονομία

 

Οι λέβητες Uni είναι πολύ εύκολοι στην χρήση τους και την επιτήρηση τους, μέσω των δύο μεγάλων πορτών στο μπροστινό μέρος του λέβητα. Ο χρήστης μπορεί να πραγματοποιήσει την τροφοδοσία ξύλου αλλά και την έναυση τους, και συγχρόνως από την κάτω πόρτα μπορεί να πραγματοποιήσει τον γενικό καθαρισμό του λέβητα.

Πλεονεκτήματα

  • Μεγάλη διάρκεια ζωής του σώματος του λέβητα
  • Απλή λειτουργία και συντήρηση
  • Εύκολη εγκατάσταση
  • Μοντέρνος σχεδιασμός
  • Ευρύ φάσμα ισχύος
  • Αξιόπιστη ρύθμιση και λειτουργία

 

  

ΧΥΤΟΣΙΔΗΡΟΣ (ΜΑΝΤΕΜΙ)

Ο χυτοσίδηρος είναι ένα κράμα του οποίου οι ιδιότητες παραμένουν αμετάβλητες με την πάροδο του χρόνου και είναι συνώνυμος με την αξιοπιστία, τη μεγάλη διάρκεια ζωής και την ευκολία συντήρησης. Η ιδιαίτερη μορφή και η δομή κάθε φέτας του λέβητα οδηγεί στην τέλεια ισορροπημένη καύση με πολύ χαμηλές εκπομπές καυσαερίων.

 

Οι λέβητες ξύλου  Uni είναι πιστοποιημένοι από την ευρωπαική ένωση με EN 303-5 κλάσης 3, μιας και πληρούν όλες της προδιαγραφές ασφάλειας καθώς και όλα τα κριτήρια οικολογικής λειτουργίας.