Δωρεάν αποστολή εντός Θεσσαλονίκης με αγορές πάνω απο 100€     Πάνω από 1500 προϊόντα

Τηλεφωνικές παραγγελίες  2310.752.058 & 6981.576.237

Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 – 17:00

                                                            

Το καλάθι σας είναι άδειο.
Το καλάθι σας είναι άδειο.
7d.gif
SKU: como

ΣΟΜΠΑ ΠΕΛΛΕΤ-ΝΕΡΟΥ COMO 34KW

ΣΟΜΠΑ ΠΕΛΛΕΤ ΝΕΡΟΥ COMO 34KW
Array
4350,00 €
Τιμή / λ.:
ΤΥΠΟΣ
Χρώμα
Περιγραφή

Περιγραφή

Οι σόμπες πέλλετ νερού  της  Karmek One, εταιρία με 20 χρόνια εμπειρία στις κατασκευές σομπών, είναι ιταλικής κατασκευής. Λόγω της στιβαρής κατασκευής τους, αλλά και του τελευταίας τεχνολογίας λογισμικό τους, έχουν μια πλήρως αυτοματοποιημένη λειτουργία και αποτελούν την καλύτερη λύση για οικονομική και οικολογική θέρμανση για μικρές κατοικίες και διαμερίσματα εντός αστικού κέντρου. Είναι κατασκευασμένες από χάλυβα, έχουν μαντεμένια σχάρα καύσης, και πόρτα απο μαντέμι και πυράντοχο γυαλί. Η βαφή των πλαϊνών μερών τους είναι ηλεκτροστατική και όλες οι κολλήσεις ρομποτικές.

Όλες οι  σόμπες – λέβητες  πέλλετ της Karmek One έχουν αξιόπιστα ηλεκτρονικά και μηχανικά μέρη μεγάλων οίκων του εξωτερικού. Έχουν ενσωματωμένα εβδομαδιαίο προγραμματισμό, με δυνατότητα 4 προγραμμάτων, αισθητήρα θερμοκρασίας περιβάλλοντος, ο οποίος αντιλαμβανόμενος τη θερμοκρασία του χώρου δυναμώνει ή χαμηλώνει τη σόμπα αυτόματα, δοχείο διαστολής και όλα τα απαραίτητα ασφαλιστικά για τη λειτουργία τους. Μπορούν να τοποθετηθούν εύκολα και γρήγορα παντού.

Με ποικιλία σχεδιασμών και αποδόσεων, διατηρώντας την αίσθηση της φλόγας μέσα στο χώρο, η σόμπα πέλλετ νερού συνδέεται με τα καλοριφέρ σας και  διατηρεί ζεστούς όλους τους χώρους του σπιτιού σας.